středa 30. ledna 2013

Pasov

Bibi: Minulý víkend, i přes sněhovou kalamitu v celých Jižních Čechách jsme s přítelem vyzvedli na nádraží Káťu s Mástrem a další den se vydali na výlet do německého Pasova (Passau). Pasov je moc pěkné univerzitní městečko, zima byla ale veliká a nebudeme si nic nalhávat, stejně jsme vyrazili jen kvůli slevám. Na poznávací výlet asi pojedeme zase až v létě... kolegyně říkala, že srpnové slevy za to taky stojí:)


Já si pořídila černé džíny a teplý svetr v Cáčku, hlavně za ten svetr jsem ráda, líbil se mi už v Česku, ale to byly v obchodě jen samé obrovské velikosti. Pak jsem si koupila kokosovou řadu Balea a tělový sprcháč/peeling z limitky Indian chain, aneb proč si nenakoupit Baleu o devět korun levněji:) Navíc jsem si dovezla rozjasňovač z Fantasia limitky a tvářenku z Vintage district limitky. Ta poslední malá věc mezi sprcháčem a kokosovým tělovým máslem je magická utěrka z Douglasu za euro. Protože musím vyzkoušet kdejakou blbost.


Nejnadšenější jsem z krásných bot. Mají úžasný teplounký kožíšek a jsou jako bačkůrky.
_________________________________________________________________

Káťa: Já jsem si taky něco pořídila. S přítelem jsme chtěli hlavně bundy na snb a já navíc kalhoty, protože mi bylo oznámeno, že ty staré jsou mi malé. Drzoun.  Nakonec jsme sehnali vše, co jsme chtěli. Taky jsem si koupila nové boty a musím říct, že na obrázku vůbec nevynikne jejich krása.


Pak to samé z Essence - mé první věci, používám úplně jinou kosmetiku. Ale musím říct, že rozjasňovač vypadá opravdu dobře. To srdíčkované něco je bronzer nějaké no name značky. Byl opravdu levný v Douglasu a líbí se mi, jak vypadá, jednak v krabičce a jednak na mně. Hádám, že to má být napodobenina Physician Formula (asi je s Bibi někdy vyfotíme společně... haha). Společně s bronzerem byl v balíčku štětec, mimochodem velmi nekvalitní a momentálně je na balkoně a čeká, až vysmrádne.


A jinak máme rádi sladké. Čokoládiček bylo více, tohle jsou pouze zástupci druhů. 


Když je něco gumové, tak to taky musíme mít. Ale musím říct, že všechno je pryč.


_________________________________________________________________
V Douglasovi měli tu valentýnskou barevnou limitku Essence, takže nic zajímavého, a výprodej Wild craft limitky, u které jsme obě přemýšlely nad rozjasňovačem. Byl ale dost třpytivý a tak ve stojanu zůstal. V Dmku byl stojan Snow Jam limitky a výprodej Twilight limitky, takže ani to nás nenalákalo. V Rosmannovi ale čekalo větší překvapení - pravděpodobně nově naskladněná  Fantasia a Vintage District limitka. 



Fantasia by podle stránek Essence měla být stará kolekce, ale ani jedna jsme ji v Česku nepotkala.


Vintage District je nová kolekce, která by snad měla přijít i k nám, je pěkně barevná, ale ta tvářenka bylo jediné, co se nám z ní libilo.


Fotku ?limitované? edice Astor sem musím dát proto, že ty stíny hrozně připomínají L´Oreal infaillible oční stíny - designem balení i konzistencí a barvami. Zajímavé.


V Německu mají i Rival de Loop dekorativku... já znám z českého Rosmanna jen pečující.



Manhattan stojan s kosmetikou a Manhattan limitka... nějak nás to nelákalo.

Ano, pravda. Dívali jsme se pouze na levnou kosmetiku v Německu. Vše ostatní nakupujeme na internetu. :-) 

Sněhu bylo opravdu hodně. :-) Ale fotky jsou rozmazané, protože focené z auta. 



Takže zase něco dlouhého. Snad to nevadí. Mějte se hezky. :-)





1 komentář: