pátek 18. ledna 2013

Co se nepovedlo... Avon

Hezký pátek. 

Tak nevím, už se Vám někdy stalo, že jste dostali (resp. dostaly :-)) zkažený krém nebo tělové mléko? Nemyslím tak, že krém zapáchal. V tom mém byly nějaké úlomky. Nejdřív jsem si říkala, že asi peeling nebo co. Jenomže tolik tam těch úlomků, aby to mohl být peeling, nebylo, rozuměj na jednu nohu jeden úlomek. Tak jsem úlomek začala zkoumat podrobněji a z největší pravděpodobností je jedná o plast. Tak mě zajímá, kde se stala chyba? 

Jedná se o loňskou kolekci, kterou jsem právě zdolala. Dostala jsem ho společně s krémem na ruce k loňským Vánocům. Takový krém bych si nikdy sama nekoupila, dostala jsem ho od mladšího bratra. Ale já bych si vlastně krém sama nikdy nekoupila. Já totiž nesnáším krémy a mazání se. Až vypotřebuji všechny krémy, co mám, tak už si nikdy žádný nekoupím. :-D

Bibi dostala ten sám krém a žádné úlomky v něm neměla. Takže jsem asi dostala nějakou limited edition.

Jinak na krému se mi líbí obal. Je hezkej, třpytivej. Obsah už nic moc. Nehydratuje, mě lepí a má třpytky i uvnitř. Celkově kosmetiku z Avonu nemám příliš v lásce. Z avonu používám jenom olejíček na vlasy a potom občas sprchové gely, ale pouze když je dostanu. :-)


Dle složení tam žádný plast být nemá. :-)


Co Vy? Také se úporně mažete jenom proto, že máte čím? Nebo naopak si libujete v mazání?


PS: tak mě ještě napadlo. Někde jsem teď našla v poličce krém z lékárny Leniens. Je to spíš krémový základ. Snažila jsem se hledat na internetu složení, ale nějak jsem neuspěla. Pouze jsem narazila někde v diskuzi na narážku o parabenech, ale to se mi právě nějak nezdá, protože krém má krátkou dobu trvanlivosti a parabeny, jak je známo, jsou velmi účinné konzervanty, které udrží výrobek v OK stavu až 3 roky. Tak co? Nepoučí mě někdo? :-)

(Káťa)

Žádné komentáře:

Okomentovat