pondělí 7. ledna 2013

Novinky a nákupy

Zdravím,

po pár (přesně dvou) měsících, kdy jsem se s nákupy ovládala a koupila si maximálně mýdlo na ruce, jsem si opět pár (trochu víc, než dvě) věcí objednala a koupila. Tohle je začátek, ještě čekám na objednávku z feelunique a pár drobností z ebaye.

Na fotce je kombinace objednávek z ebaye, cheapsmells, lookfantastic a nákupu z dmka. V balíčku od cheapsmells na mě čekala paletka Sněhurka a lovec, Travalo, Korres tvářenka a Almay tvářenka. Z ebaye mi přišel Korres pudr, který jsem vydražila tak trochu omylem. Na lookfantastic jsem využila slev na značku ghd, která se mi poprvé zalíbila na stránkách Pashteit, a koupila si ochranný sprej na vlasy. No a v dmku, kam jsem šla JEN pro voskové pásky, jsem musela vyzkoušet pomerančové tělové máslo Alverde a ve výprodejovém stojánku jsem si vybrala Alverde krém na nehtovou kůžičku.


V pátek jsem si ještě v lékárně koupila krém od Cannadermu. Dost mě zklamalo zjištění, že Dr.Max měl O2 extra výhody akci jen do konce roku. No ale krém je doma, nedá se nic dělat:)


Jste při lovu povánočních slev stejně úspěšní jako já?

Bibi

2 komentáře: