sobota 2. března 2013

Spotřebováno za únor

Zdravím,

tak se opět hlásím s novým článkem. Po náročném školení a honičce v práci nemám sílu na nic náročnějšího, než spočítání spotřeby za únor.


Saloos arganový olej - vzorek z ladyboxu jsem třikrát použila na ocm a bylo po něm, takže jsem ho ani pořádně nestihla otestovat a zjistit, jestli na mě arganový olej nemá nějaké zázračné účinky. Na ocm použití mi vyhovoval, ale jinak mi trochu smrděl. Četla jsem různé recenze a názory na to, po čem vlastně smrdí... mně na začátku příjemně citrusově voní, ale vzápětí se do toho přimíchá zatuchlina a už to není dobrý.

Salcura antiac sprej - už jsem o něm psala a názor jsem nezměnila - je příjemný, rychle zklidňuje a oceňuju, že je přírodní, ale zázraky s pletí se nekonaly a já si ještě budu muset rozmyslet, jestli mu někdy v budoucnu dám šanci.

Baviphat citronová maska na spaní - taky jsem tu o ní už psala a názor jsem nezměnila, zatím jsem si náhradu nekoupila, ale počítám, že jednou na ni znovu dojde.



Henna - změnila jsem názor a nechci svoji přírodní barvu, ale líbí se mi teď víc světle zrzavá, která se mojí přírodní barvě blíží. Tahle henna z dmka (změnila obal) moc nebarví a rychle se vymývá, ale to mi teď vyhovuje. Navíc mi ani nevysušuje vlasy a nedělá z nich nepoužitelný chemlon, jak jsem četla v diskuzích a na blozích. Fakt je, že je celkem drahá - tuším 77 korun za 30 gramů. A už se konečně musím rozhoupat a objednat si tu TANF hennu.

Tigi Colour Goddess šampon - vyhovoval mi a navíc pěkně voněl po karamelu a čokoládě. Až spotřebuju šampony, které mám doma, tak chci vyzkoušet vlasovou kosmetiku bez silikonů, nebo něco zajímavějšího. Kdyby to tak nebylo, šla bych do něj znovu.

L´Oreal Elseve - byl asi nejhorší šampon, který jsem kdy měla. Dopoužívala jsem ho jako šampon na štětce a jsem ráda, že jsem se ho zbavila, protože ani ty štětce mi moc nevypral.


Avon pěna do koupele brusinka a pomeranč - krásně voní i pění a je obrovská, já ji používala celý rok... sama si pěny nekupuju, dostávám je jako dárek, takže prostě hodnotím jako fajn pěnu, bez které bych se ale obešla.

Měsíčková Indulona - klasika, sice mi nevoní, ale vždycky mám nějakou v práci, protože se rychle vsakuje a na suché ruce opravdu funguje.

Yves Rocher vánoční limitka - krásně vonící sprcháč, vůně jablka v medu, či co to bylo, na mě působila opravdu vánočně, navíc krásně pěnil (i když to teď v době všeobecné nenávisti vůči SLS moc neletí). Co mě ale štvalo byl ten obal, sprcháč se z něj prostě musel nalít na houbu, žádné zůžení, žádný aplikátor... navíc byl dost řídký, takže jsem ho rychle spotřebovala. A cenu 129 korun jsem za těch 400 ml průměrného sprcháče zaplatila asi v nějakém omámení smyslů. Babusový je lepší.

Balea kokosové tělové máslo - jednoznačně doporučuji, krásně se natírá i vsakuje, není ani příliš hutné a lepivé, ani příliš řídké, prostě mi sedlo. Kokosová vůně je taky příjemná a příjemná byla určitě i cena, bylo to kolem eura - kupovala jsem v Pasově.



AS odlakovač - kupovala jsem ho kdysi před rokem asi v Rossmannovi, nic zvláštního to není.

Balea antiperspirant v cestovním balení - nebrat, nefunguje a smrdí mi.

Garnier antiperspirant - mám už několikátý a jsem spokojená, voní, zabraňuje pocení.

Takže jsem spotřebovala 11 plných balení, 1 vzorek a 1 cestovní balení... nic moc. Co se týče nových věcí, tak ty vám tady dneska neukážu, protože jsem se v únoru krotila a koupila si maximálně NYC pudr v Rossmanovi. I tak bylo dost výdajů - nový notebook, letenka do Anglie... i další měsíce budu muset šetřit.

2 komentáře: