středa 27. března 2013

Bioré cleanser a scrub

Zdravím,

dneska si dáme malou recenzi na dva Bioré výrobky, které jsem poslední dobou dost používala. 

Bioré je značka, která spadá pod Kao corporation. Mezi další značky tohoto koncernu patří třeba Kanebo, ale jak jsem pochopila, tak třeba i John Frieda nebo Goldwell. Kažodpádně oba Bioré výrobky jsou určeny pro UK trh, takže i popisky jsou v angličtině.

Mycí gel by měl vyrovnávat smíšenou pleť. Toho jsem si popravdě nevšimla, ale tak já všeobecně požaduji od mycích gelů pouze to, aby důkladně odlíčily makeup a aby neštípaly v očích. Obojí zvládá gel v pohodě, při dočištění micelární vodou už krom řasenky na tampónku nenajdu žádné další nečistoty.  Navíc moc pěkně voní a pění.


S tím souvisí složení gelu, žádná příroda to není... to je taky jediný důvod, proč ho po spotřebování nebudu kupovat znovu. Navíc ho nemůžu převážet, protože když přišel, měl nějakým důmyslným způsobem uzavřenou pumpičku a nebýt přítele, tak se do něj asi nedostanu.


Co se týče scrubu, tak tam už to zase taková sláva není. Konzistence je taková našlehaná pěnovitá s modrými kuličkami, jejichž funkce je asi jen ozdobná, nijak zvlášť neexfoliují. Scrub obsahuje kyselinu salicylovou, takže ho na sobě nechávám chvíli působit, ale čistší póry po něm rozhodně nemám. Dá se ale použít na mytí, makeup v nouzi nejvyšší odlíčí velmi slušně. 



Líbí se mi ten popisek "Let´s face it."


Každopádně mnohem raději používám scrub od Freemana, Bioré scrub nedoporučuju.


Navíc Freeman neobsahuje ani parabeny, ani sulfáty... to jen tak naokraj.


Co vy a enzymatický peeling? Doporučíte nějaký? A co Bioré?

Bibi

Žádné komentáře:

Okomentovat