neděle 3. února 2013

Sněhurka a lovec

Zdravíme,

Bibi: Dnešní článek je o paletce Sněhurka a lovec vytvořené pro líčení Kristen Stewart, tedy Sněhurky. Já si teda ve filmu extra líčení Kristen nevšimla, víc by se mi líbila paletka inspirovaná líčením Charlize Theron.

Diego dalla palma je u nás neznámá značka. Potkala jsem ji na blozích jen díky parfums.cz, které poskytlo některým blogerkám k recenzi produkty této značky. V zahraničí je to ale docela profláknutá a drahá kosmetika. Proto mě dost zklamalo to balení. Já čekala něco ve stylu Alenky v říši divů od Urban Decay a místo toho tohle. Od pohledu paletka vypadá pěkně, červeno bílé jablko a nápis se na černém pozadí pěkně vyjímá.


Balení je z papíru, uzavírá se na magnet. Příliš to ale netěsní a nedrží, paletka by převoz určitě nepřežila. Navíc to balení je obrovské. Neskladné. Nepraktické. Netušila jsem, že mi přijde něco tak velkého. Protože rtěnku jsem už poslala dál a tužku skladuju taky mimo, mám prostě obrovskou paletu s šesti stíny.


Uvnitř je velké nepoužitelné zrcátko. Snad i na fotce jde vidět, jak je prohnuté a deformuje obraz. Oblepené je barevným papírem imitujícím brokát. Na fotce to možná vypadá trochu lépe než ve skutečnosti. Od paletky, která se prodává ze 25 liber bych čekala víc. Já ji koupila ve výprodeji za 12 liber na cheapsmells.  Po tom co mi přišla, jsem přemýšlela, jestli jsem náhodou nedostala levnou napodobeninu, ale ne. Na balení si stěžují všechny blogerky, u kterých jsem recenzi našla. 


V paletce je šest neutrálních stínů, zářivě rudá rtěnka a černá tužka. První řada stínů má v sobě jemné třpytky, druhá je matná. U stínů oblíbenost této značky začínám chápat. Všechny jsou jemné a až na nejtmavší  Battleground stín nepráší. Battleground je taky jediný stín, u kterého musím dávat pozor, aby mi neopadával pod oči při líčení. Barvy k sobě krásně ladí a jdou do sebe krásně blendit.


Až na dvě světlé matné - Fairest a Destiny jsou všechny stíny dobře pigmentované. Na fotce je ukázka po jednom lehkém přetření. Nejčastěji používám při líčení vrchní řadu. Sem tam líčení vylepším a ztmavím stínem Battleground. Fairest používám na zvýraznění pod obočí a pomocí Destiny se pěkně blendí přechody očních stínů.


Rtěnka mi barvou vůbec nesedla, ke světlé pleti a zrzavým vlasům nic moc. Ani jednou jsem se nedonutila dát si ji mezi lidi, i když je mi jindy máloco blbý a většinou se ráda dělám výraznější. 

Tužka mě moc nedostala. Výdrž není nic extra, hlavně ji nemůžu používat v zimě, protože se maže. Nevidím moc rozdíl mezi ní a Oriflame tužkou, ostatně co znám Urban Decay jsou všechny ostatní tužky nudný průměr.

Káťa: Jelikož Bibi neseděla rtěnka a mně se moc líbila, tak jsem udělala oči a rtěnku dostala. Jsem z ní fakt nadšená. Je úžasně sytá a zářivě červená. Pěkně drží. Rty asi nevysušuje nějak extra, ale v zimě je třeba o rty více pečovat. Když dám ale balzám, tak rtěnka nedrží tak pěkně. 


Sytý odstín si ale můžete nejlépe prohlédnout na Kissblogu zde. Musím říci, že na mě se mi rtěnka také líbí. Možná bych se ale neodvážila vyjít s tak silnou vrstvou. Hlavně kvůli tomu, že bych se bála, že bych si rtěnku rozpatlala po celém obličeji. Rtěnka sice hezky drží, ale odsamsaď pocamsaď. Já si totiž stále na obličej sahám. 




Znáte Diego dalla palma značku? A nemáte tip kde koupit Urban Decay Alice in Wonderland paletku?

2 komentáře:

  1. Image tohoto výrobku mi přijde kouzelný, ale to bude asi tak vše. Ale pěkný článek ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se zase zamilovala do těch stínů. Za tu cenu kup roku. Rozhodně ji teď používám na denní líčení nejčastěji.

      Vymazat