středa 6. března 2013

Jak jsem dražila

Ahoj,

dneska bude chlubící :-). Tak zaprvé, Bibi mě nakazila Korres pudr mánií a já jsem si pudr také chtěla pořídit a samozřejmě také co nejlevněji. Tato řada pudrů se asi vyprodává, proto se vyskytuje v hojné míře na Ebayi. Vybrala jsem si prodejce z Ameriky, který měl v nabídce další pěkné věcičky. Já jsem ale nechtěla moc utrácet, tak jsem jenom tak ze srandy přihodila na rtěnku a lesk na rty od Pauly Dorf. Značku jsem předtím neznala, ale po letmém nahlédnutí na české e-shopy, jsem zjistila, že v ČR je to poměrně drahá záležitost.

Nakonec jsem za všechny produkty platila v přepočtu 300 Kč, samozřejmě, že poštovné dělalo 150 Kč, které mi prodejce ještě ochotně sloučil. Pudr mě vyšel na 3,5 dolarů, rtěnka nakonec 3 dolary a lesk 1 dolar. Průměrně tedy všechny za 100 Kč a s kvalitou jsem velmi spokojená.


Všechny produkty mají pevné, moc pěkně provedené obaly. Pudr je pro Oily skin, což v létě asi budu mít. Jinak na tváři nedělá mapy a hezky matuje. A jako bonus je pěkně namletý.


 Pudr má 16 gramů, lesk 6 g a rtěnka 3,4 gramů. Ale mě určitě vydrží dlouho.


Rtěnka je sytě červená barva, které na rtech poměrně dlouho vydrží, rtěnka z paletky Sněhurka a lovec ale vydrží déle. :-) Lesk má ale velmi velkou výdrž, je to spíše tekutá barva na rty. Barva se do rtů jakoby vpije. Barva je taková tmavě růžová a původně jsem si říkala, že ji nikdy ani nebudu moct nosit, ale nakonec se mi na mě líbí. 

Na obrázku vypadá, že lesk žmolkuje, ale není tomu tak.


Objednávku jsem dělala těsně po Vánocích, kdy ještě nebylo zdražení poštovného z Ameriky. Ale myslím, že i teď by se mi nákup vyplatil. 

Taky by mě zajímalo, na co prodejci dávají tracking number. Stále jsem sledovala, kde je balíček a podle záznamů se pohyboval jenom v Americe a najednou byl doma. To v Evropě čísla nefungují nebo jak tomu je?

Káťa


3 komentáře:

  1. Tuto značku vůbec neznám, ale musím říct, že všechno vypadá opravdu moc dobře, moc se mi líbí i obaly

    OdpovědětVymazat
  2. Taky tu značku produktů na rty neznám, ale výhodná koupě ;-) mě vždycky objednání z US odradí - to poštovné no :) ale ten lesk vypadá fakt zajímavě, rtěnky bych se bála, nejsem tak otrkaná na výrazné barvy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kristina: Obaly jsem opravdu pěkné, velmi pevné, až mě to překvapilo.

    UltraViole(n)tRock: S poštovným souhlasím, hlavně teď, co zdražili. Tady to ale ještě tak nebolelo.

    OdpovědětVymazat