pátek 12. dubna 2013

Tony Moly Cats Wink bb krém

Zdravím,

hádám, že už je všude přebíbíčkováno, ale já prostě aspoň musím ukázat roztomilý obal tohohle Tony Moly. Růžový. S kočičkou. Ale bude to krátké.

Bb krém by měl být vhodný pro mastnou pleť, navíc je se žlutým podtónem a byla to výhodná koupě 50ml za 7,5 dolaru... Mám ho už tak dva měsíce, ale pořád jsem si k němu nevyjasnila vztah. Nevím jak moc se hodí pro mastnou pleť, protože se po něm lesknu jako po každém bb krému. Navíc tenhle se dost špatně roztírá. I Real Techniques stipple je na něj krátký, musím používat flat top kabuki a pořádně zapracovat. A chce to malé množství, protože je dost krycí a ve větší vrstvě vypadá až maskoidně. Ve větší vrstvě taky nedrží a stéká, hlavně na nose kolem brýlí. 


Tady je malá ukázka odstínu, vlevo je lehce rozetřený. Ruku mám světlou, takže má krém nádech až do oranžova, ale vážně je žlutý.


A protože jsem si výjimečně nechala i krabičku, tak si můžete anglicky počíst ve složení... já nevím, snad bych ho radši ani neznala:)


Možná se může zdát, že tenhle bb krém nemám moc ráda, protože jsem vyjmenovala snad jen samá negativa. To ale taky není pravda. Když se ho použije troška a dobře se rozetře a zafixuje pudrem, tak s ním pleť vypadá fakt pěkně. Jestli si ho ale koupím znovu? Nijak extra mě neuchvátil a navíc to složení mi napovídá, že to asi nebude nic moc pro problematickou pleť. A při tom množství, v jakém ho používám, mi vydrží opravdu velmi dlouho.

Taky vás bb krémy postupně přestávají bavit? Máte nějaký tip na makeup? BB krém? Pochlubte se.

Bibi

7 komentářů:

  1. se tedy přiznám, že mě bb tak nějak přestávají bavit. což jsem si v životě nemyslela, že se stane. ale stalo se. místo toho jsem začala nakupovat zase minerální makeup ve velkém. asi to souvisí s tím, jak všichni píšou, že jsou bb plné silikonů a ničí se z toho pleť... což je logicky dost blbost, nikdy mi silikony na pleti nevadily a akné mi nedělaly, ale tak nějak podvědomě, asi čekám, že přestanu používat bb a pleť se mi okamžitě vyjasní do nebývalé krásy (zrovna teď mám úplně strašně opupínkovanou pleť)... což tedy teď už tři týdny jsem na sebe bb nenapatlala, používám jenom mmu a stejně se mi pupínky dělají, čímž jsem právě vyvrátila sama sebe, takže je nejspíš ten stav, že nenakupuji bb krémy, přechodný a brzy mě to přejde... to ale fakt nevím, co budu dělat se vším tím minerálním makeupem, co mám právě na cestě. no nic, to se neztratí!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem teď zpřírodnila péči o pleť, takže bych teď zákonitě měla být nejkrásnější. Ale nejsem... Každopádně mě spíš nebaví bb krémy, protože jsou všude. A jak je někde něčeho moc, tak mě to prostě nebaví. Třeba Color Whisper bych si fakt nekoupila a na Apocalips mám alergii už teď a to ani nejsou v drogeriích...

    OdpovědětVymazat
  3. ja nemam este ziadny bb :D asi jedina na svete ale tie dostupne tu su tmave a z azie som sa nejak nevedela rozhodnut ze ktory tak som to odkladala a odkladala a nakoniec som zistila ze si kupim dalsi rimmel (uz 3 odtien) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já hlavně poslední dobou ani nevidím rozdíl mezi makeupy a bbčky:)

      Vymazat
  4. Musím říct, že mám asi jen 4 BB krémy, a žádný mě neuchvtil natolik abych si ho koupila znovu, takže já zůstávám u svých oblíbených Dermacoláckých make upů:)

    OdpovědětVymazat
  5. BB mě baví stále, mám prostě pocit, že vypadají mnohem přirozeněji nez makeup. Navíc jsem si i porovnávala složení BB a makeupuod MaxFactor a silikonu v nich byla stejně... právě mám 3 BB v košíku a čekám, co v něm ještě přistane.... na tento jsem koukala taky, ale naštěstí jsem si ho rozmluvila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už právě mezi bbčky a makeupy moc rozdíl nevidím. Až mi dojde tenhle, tak si určitě zase nějaké bbčko koupím, protože potřebuju mít zásoby na všechny stavy mé pleti:) Teď mě víc baví minerální makeup.

      Vymazat