čtvrtek 6. srpna 2015

Boty, boty, botičky

Zdravím,

poslední měsíce se nesly v duchu rekonstrukce bytu a nákupu nového zařízení. Nechápejte mě špatně, děsně mě to bavilo. Ale oblečení a kosmetika to není...

Já si sice na začátku prázdnin předsevzala, že budu šetřit a nebudu utrácet a bla bla, ale pak mi google ukázal pár personalisovaných reklam (zákeřný google) a já se těm slevám přestala bránit. Zatím mi přišly první dva balíčky s botami.

První a nejúžasnější boty jsou Scottie Dog botky od Irregular Choice. Po téhle značce pokukuju už delší dobu a moc se mi líbí. Některé jsou trošku šílenější, ale myslím, že zrovna skotíci budou nositelní i do práce. Přítelovi se ani trochu nelíbí, ale tak nemusí se mu líbit všechno, co nosím.

Sice to nejsou nejpohodlnější lodičky co mám, na žádné delší chození to nebude, ale ten pejsek na vodítku je tak úžasný, že jsem prostě musela. MUSELA. A mám v nich nožku jako Popelka.


A vidíte tu krabici? Ta značka je prostě dokonalá do posledního detailu.


Druhé boty už jsou ze skupiny těch pohodlných. Je to značka Clarks a je to taková zajímavější klasika. Miluju boty s pásky přes nárt nebo kolem kotníku, působí to takovým tím retro dojmem. A sice prý ty pásky kolem kotníku dělají tlusté nohy, ale když holt někdo tlusté nohy má, tak to bude stejně vidět vždycky.



Boty mají malou platformu a širší podpatek, takže nevypadají moc křehce, elegantně a subtilně, ale zato se v nich dobře chodí. Mají "vyměkčenou" stélku ve špičce boty i v místě paty, takže delší chození není problém.

Tak co? Je na tom někdo se slevami jako já? Někde na cestě ke mně jsou totiž ještě tři balíčky.

Bibi

1 komentář: