pondělí 27. května 2013

Shiseido satin eye trio

Ahoj všem,

doufám, že se máte o dost líp, než já. Vůbec se mi nechce zítra do práce, nějak se mi nakupila a vůbec se mi do ní nechce ani prstem píchnout. A v tom počasí bych nejradši zůstala ležet doma v posteli.

Do Shiseido stínů jsem se zamilovala někdy na podzim, pak následovalo okukování v parfumerii a zkoušení vhodného odstínu, až jsem se rozhodla pro Voyage s tím, že ho nejlíp využiju.

Krabička je krásná, klasická černá a lesklá, jednoduchá, moc se mi líbí, v balení jsou dva štětečky, vypadají celkem kvalitně, ale nepoužívám je. Na houbičkový nejsem zvyklá vůbec a ten druhý je moc úzký a měkký.


Barvy jsou prostě krásné, vypadají skvěle jak dohromady, tak použité zvlášť. Nejraději používám tu nejsvětlejší, má v sobě zlaté odlesky. Prostě přesně ten teplý odstín, který mi vážně sluší (a taky už podobný doma mám:/).
Mají jemnou, skoro až krémovou konzistenci, která se dobře nanáší a blendí. Na fotce to jde poznat v otiscích od štětce. Počítala jsem že to budou moje každodenní "go to" oční stíny, ale asi kvůli té konzistenci mám problém s jejich výdrží. S bází či bez báze, osmihodinový pracovní den nepřežijí ani náhodou. S bází maximálně čtyři hodiny a pak se mi začnou slévat do vrásek. Škoda, velká škoda.
Tenhle problém by s nimi asi neměl každý, ale já mám extrémně mastná víčka - tak mastná, že se mi sem tam obtiskují i gelové linky.


Nakonec je spíš používám samostatně, případně na kratší dobu, protože na oku vypadají fakt skvěle a to hlavně dohromady.


A ta krabička, jak jsem říkala, je fakt pěkná - to logo:)

Za mě jsou stíny zklamáním, znovu bych si je nekoupila a radši utrácela jinde.

Jsem divná? Má někdo jiné zkušenosti?

Bibi

5 komentářů:

  1. Teda jsou krásné, ale že opravdu vydrží jen 4 hodiny, to je tedy peklo, to bych do Shiseida neřekla, mám je zafixované jako celkem kvalitní značku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty stíny rozhodně kvalitní jsou. Na Makeupalley se básní i o jejich výdrži... proto jsem tak zklamaná, čekala jsem, že budou fungovat i u mě.

      Vymazat
  2. Tohle je pro mně docela novinka, Shiseido mívalo jiné obaly, jestli se nemýlím... Každopádně barvy mě zaujaly, ale musela jsem se 2x podívat, zda je to opravdu Shiseido, na pohled mi připadají hodně levné...

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice by to bylo vysvětlení té výdrže, ale dost pochybuji. Balení i stíny na mě působí luxusně, to spíš je nekvalitní fotka. Jsou to moje první Shiseido stíny, ale v parfumeriích a na internetu jsem se s jiným obalem nesetkala. A taky pochybuju, že by feelunique prodával fake.

      Vymazat
  3. V krabičke vyzerali dosť fádne, ale keď si ich mala na ruke boli krásne sýte. Vidno, že sú kvalitné. :)
    Nechcela by si vzájomné sledovanie našich blogov? Môj je fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat