úterý 9. dubna 2013

Vypadá to stejně, ale...

Nemyslím, že bych měla tolik věcí, ale tohle se mi stává pořád. Přinesu si domů nějakou věc a zjistím, že už tam stejnou mám. Asi konzistentní vkus, či co.

On vlastně obsah těch dvou krabiček nakonec zase tak moc stejný není, jen mě to trklo, když jsem je viděla dohromady.


Vlevo jsou oční stíny Pop beauty, vpravo Smashbox bronzer. Bronzer je světlejší a musela jsem ho mít potom, co ho na mě vyzkoušela slečna v parfumerii. Od té doby se s ním učím konturovat a zatím jsem to moc nevychytala... krom toho mi tehdy tvrdila, že se dá použít i jako oční stíny, ale nedá.

Pop beauty oční stíny jsem si koupila hlavně kvůli balení, pak jsem je chvilku nepoužívala, ale nakonec jsem jim přišla na chuť. Jejich výhodou je, že si je zvládnu napatlat na oči jen tak, prsty. To se mi zatím s jinými stíny nepovedlo. Navíc jsou obrovské, 12 gramů, s těmi si snad budou hrát ještě moje děti. 


Jen pro formu jsem vyfotila i jednotlivé odstíny na ruce, tentokrát je prvních pět zleva bronzer. Vpravo jsou pak jednotlivé stíny, které jsou až na nejsvětlejší šedorůžový pěkně pigmentované. Barvy po smíchaní jsem nefotila, protože bronzer dá pěknou, ale na fotkách neviditelnou barvu, zatímco stíny dohromady vytvoří hnusnou špinavě šedohnědou.


Tady mě teda spíš zaujalo, že jsem si nevědomky koupila vzhledově podobný výrobek, někdy příště ukážu kompletní blogerský fail stejných odstínů.

Máte taky podobný problém? Kupujete si taky stále dokola stejné odstíny?
Bibi

4 komentáře:

  1. Zajímavý, asi budu muset prozkoumat, jestli nemám taky nějaké dvojčata :)

    Jinak ten bronzer od Smashboxu vypadá moc moc dobře a asi si ho půjdu okuknout, protože mi žádný zatím odstínově příliš dobře neseděl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyhovuje mi, protože je světlý. Občas si s ním troufnu i na nějaké konturování nosu. Akorát se mi zdá, že se Smashbox neprodává v Česku... celkem škoda, protože vzoreček jejich bezsilikonové báze mě taky celkem nadchnul.
      Bibi

      Vymazat
  2. jo kupuji si pořád dokola ty samé odstíny. jde to poznat hlavně na tvářenkách a rtěnkách, ještěže ty oční stíny nekupuji ve velkém. ale tohle mě pobavilo! trošku míň mě pobavilo, že nedávno jsem nakupovala na ebay, jsem přihodila na různé aukce, něco jsem vyhrála a když mi to přišlo domů, tak jsem zjistila, že úplně stejnou věc už mám doma, dokonce i za tu úplně samou cenu. dokonce i ve stejném odstínu, nějak jsem si to asi neuvědomila v tom nakupovacím rauši...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dva stejné produkty doma ještě nemám, protože toho nemám zase tak moc (rodina a kamarádi by jistě nesouhlasili). Hlavně u tvářenek si kupuji různé odstíny, zato mám snad deset různých značek hnědých stínů, ve kterých jsem odstínové nuance schopna vidět jen já...
      Bibi

      Vymazat