sobota 29. června 2013

Natura Siberica

Přeju krásný víkend všem,

dnes bude bohužel opět jen další článek o novinkách, které mi přišly (a já je ani nestihla vyzkoušet). Sice mám rozepsaných asi pět článků, ale postihlo mě totéž, co ostatní blogerky. Léto. Nějak teď vůbec nestíhám blogy ani číst, natož na náš blog něco napsat. Jsem ale ráda, že mám pořád co dělat a nepovaluju se doma jako v zimě. Ve čtvrtek jsem byla na Cimrmanech, na Švestce. Je to přítelova oblíbená hra, takže jsme prostě museli. Všichni jsme znali klasickou verzi ze záznamu se Smojakem, ale Svěrákovi jsme se smáli snad ještě víc. A samozřejmě jsme se zabavili i počítáním lidí, kteří dorazili v džínách nebo s batohem...

Původně jsem chtěla odolat a od Natury Sibericy si nic neobjednávat, ale množství pozitivních recenzí mě přesvědčilo. Takže tedy krátká ukázka mé objednávky z hairbeauty.cz. 


Asi nemusím dodávat, že jsem byla velmi spokojená s rychlostí vyřízení objednávky i s tím, jak bylo vše krásně zabalené v bublinkovaných fóliích a jak se sem tam chodím kochat krásnými obaly.


Nejvíc se těším na černé čisticí mýdlo a na tělový olej. Zvědavá jsem ale na vše. Krom značky Natura Siberica nabízí eshop i moji oblíbenou Khadi. A to levněji, než v místním obchodě se zdravou výživou, takže jsem přihodila oříškovou hennu. Uvidím, jak dlouho mi moje předsevzetí vrátit se ze zrzavé ke světle hnědé barvě vydrží. Za zkoušku to stojí.

Mějte se krásně a užijte si zbytek víkendu.

Bibi

2 komentáře:

  1. Bibi, to tekuté mýdlo na ruce je úžasné, božsky voní!

    OdpovědětVymazat
  2. jak u tebe dopadl ten testík tělového oleje? Byla si spokojená?

    OdpovědětVymazat